Actief in de gemeenten Boxtel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode

Nieuws

Boxtel over op winkelconcept

Nieuwe Winkelervaring bij Voedselbank Boxtel

We hebben goed nieuws! Bij de Voedselbank Boxtel hebben we recentelijk een verandering doorgevoerd. In plaats van kratten met eten die misschien niet iedereen lekker vindt, kunnen onze klanten nu zelf kiezen wat ze willen.

Vroeger kregen mensen wel eens eten waar ze niet meteen behoefte aan hadden. Dit werd soms weggegooid.

Maar nu is dit anders. De Voedselbank Boxtel is veranderd in een soort supermarkt waar mensen zelf kunnen kiezen wat ze willen eten. Er is van alles te vinden, van broodbeleg tot runder riblap en van ijsjes tot pannenkoeken. En we hebben zelfs babyvoeding, maandverband en tampons.

Het winkelen is makkelijker geworden, maar we vragen onze klanten wel om met mate te kiezen. Deze verandering heeft voordelen voor onze klanten, omdat ze nu persoonlijker kunnen kiezen wat ze willen. We hebben ook meer tijd voor persoonlijk contact.

We willen ook graag onze vrijwilligers bedanken, want zij helpen ons om deze verandering mogelijk te maken. We zijn blij dat onze klanten tevreden zijn met deze nieuwe manier van winkelen en dat ze meer keuze hebben in wat ze meenemen naar huis. Samen zorgen we voor een beter gevoede gemeenschap!

Translate