Actief in de gemeenten Boxtel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode

Nieuws

AH-Boxtel Voedselbank actie

Die was op za 3 feb dus, met als oogst 73 kratten in 7 uur. Dat is echt heel heel veel en daar zijn we superblij mee. Keibedankt AH/Davey+Ronald+Team en natuurlijk vooral ook alle AH klanten die voor onze klanten zo fors uitgepakt hebben !

Zoals bekend is een grote uitdaging bij deze acties voor ons de vrijwilligers/posters vinden, oftewel van 09.00-16.00 is 7 uur x 2 mensen = in totaal 14 mensen die dat een uur willen doen.

Heel bijzonder -en voor het eerst- hebben we hiervoor deze keer een straat benaderd en direct deden 6 huizen/families van de Leenhoflaan in Boxtel graag mee.

In concreto de nummers 3, 7, 11, 13, 13b en 17, aan de rest van de straat kwamen we niet eens toe. Ze bleken daarnaast ook bovenmodaal goed in deze rol en niet omdat een van die families Kruidenier heet en hun kiddo’s bij deze AH werken, dat is echt toeval.

Na zo’n dag als dit kan je met zekerheid zeggen: de Leenhoflaan is niet alleen een van de mooiste straten van het dorp, maar heeft ook een ziel en een heel warm hart ! NB: Na het posten gingen ze trouwens allemaal ook nog even zelf winkelen om de oogst verder te vergroten, maar dat spreekt voor deze groep voor zich, uiteraard

Superbedankt mensen, heel blij mee en trots op dat jullie dit voor ons hebben gedaan, diepe buiging !

😎👊😎

 

Translate