Actief in de gemeenten Boxtel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode

Nieuws

Een grote verrassing !

Er zijn lang houdbare producten die we heel graag hebben, maar nooit over zijn en daar komen we dus vrij moeilijk aan.

Vaak via supermarktacties, waar we specifiek die producten op de lijst zetten en soms via een andere donatie in natura, wat mensen tegenwoordig ook kunnen doen als ze naar onze nieuwe website gaan en onlangs via de MEP inzamelingsactie.

Het kan ook anders en dat was ook voor ons nieuw. Iemand die graag anoniem wil blijven belde ons om te vragen wat we goed konden gebruiken op dit moment. Dat ging hij namelijk bestellen bij de AH, daar betalen en mochten we vandaag daar op komen halen. Het laatste moest ook want zijn eigen auto was te klein voor dit doel.

Het resultaat: tomatensoep, pastasaus, pasta, knäckebröd, jam, lang houdbare melk en havermout …. maar dan wel 105 stuks van ieder !! Dat is een enorme berg producten die zeer welkom zijn; zie foto’s.

Super bedankt namens al onze klanten anonieme gever; wij weten wel wie dit is maar houden die naam conform zijn verzoek voor onszelf. Hier worden we heel warm en stil van, en zijn we supertrots op.

Mocht iemand dit voorbeeld willen volgen op enig moment, anoniem of publiek, een persoon, vereniging, stichting, of bedrijf, dan zouden wij dat van harte ondersteunen, uiteraard. Van voor en door onze mensen, hoe mooi is dat.

 

 

 

Translate