Actief in de gemeenten Boxtel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode

Nieuws

MEP in Actie

Hockeyclub MEP

Wij hebben veel vrienden/vriendinnen en die heb je ook heel hard nodig als je de Voedselbank Boxtel eo bent en 100% met bijna 90 vrijwilligers draait.

MEP is een grote hockeyvereniging in Boxtel en daarnaast een van die vrienden, maar dan wel van de buitencategorie.

Gedurende de maand april deden ze een producten-inzamelingsactie voor ons met als resultaat 7 kratten spullen die we heel graag hebben en daar zijn we kei blij mee.

Daarnaast organiseren ze een hockey clinic op zaterdag 18 mei aanstaande voor de jeugd van 6-16 jaar en  daarvoor zijn al onze kiddo’s uitgenodigd en in alle materialen en kleding wordt voorzien.

Degene van die groep die daarna graag lid wil worden -en misschien straks zelf wel in het Nederlands elftal kunnen spelen, of gewoon lekker willen sporten- wordt dat lidmaatschap en de kleding/materialen door MEP aangeboden. Zulks zolang ze kinderen van de voedselbank zijn en/of nog junior.

Hoe tof en super aardig is dit allemaal, maar MEP is dan ook een vereniging met een ziel en bestaat al sinds 1930. Vele internationals komen er vandaan, inclusief de oud aanvoerder en huidige bondscoach van het Nederlands Team, MEP erelid Jeroen Delmee.

Echter en vooral is het een vrienden en familie sportclub waar de deur voor iedereen wijd open staat en dat wordt met deze acties voor de zoveelste keer onderstreept.

Enorm bedankt MEPpers, met een speciale vermelding voor de regelaars Winny van den Aker en Ivy van Geel !

En nog van harte proficiat met de promotie afgelopen zondag van jullie Heren 1 Team naar de Overgangsklasse (het 1 na hoogste niveau in Nederland) natuurlijk, want op sportief gebied is MEP ook een topper.

https://youtu.be/XDdSBkDjYGI?feature=shared

 

Translate